x
Notes ofert

Opinie

Chcesz szybko i sprawnie kupić lub sprzedać nieruchomość? Prosimy o kontakt.


www.inhouse.szczecin.pl

kom. 501 279 256

tel. 91 818 49 41

e-mail: biuro@inhouse.szczecin.pl


Mamy nadzieję, że opinie naszych klientów przekonają Cię, że jesteśmy biurem, którego szukałeś!


 

"Polecam" 06.02.2014 r.

         Krzysztof Ławrynowicz

 

"Z czystym sumieniem i w pełni świadoma tego, co piszę: Polecam biuro nieruchomości In House. Razem z mężem szukaliśmy mieszkania współpracując z kilkoma innymi biurami. Mimo, że od razu podawaliśmy kryteria wyboru mieszkań oraz mieliśmy załatwioną kwestię kredytu, to żadne z poprzednich biur nie było w stanie zaproponować nam tego, o co prosiliśmy. Przyznam, że lekko załamani i na skraju wyczerpania postanowiliśmy spróbować po raz ostatni i zgłosiliśmy się do biura nieruchomości In House. To była strzał w 10! W jeden dzień Pani Joanna Szmurło przedstawiła nam kilka propozycji mieszkań spełniających nasze kryteria. Ku naszemu pozytywnemu zaskoczeniu, w końcu zobaczyliśmy mieszkania, które naprawdę spełniały dokładnie wszystkie nasze warunki. Pani Joanna okazała się szalenie kompetentną osobą, to z nią oglądaliśmy mieszkania, mogliśmy zadawać pytania i na wszystkie od razu otrzymywaliśmy odpowiedź. Po prostu wymarzona współpraca. Decyzję, co do wyboru mieszkania podjęliśmy w ciągu 3 dni. Przyznaję, że Pani Joanna okazała się również świetnym negocjatorem i "utargowała" dla nas cenę mieszkania z poprzednimi właścicielami. Niecały miesiąc później wprowadzaliśmy się już do naszego pierwszego wspólnego mieszkania. W załatwianiu wszystkich spraw, tak zwanych "papierkowych" zawsze mogliśmy liczyć na Panią Asię. W zasadzie to właśnie Pani Asia jeździła, załatwiała, poświęcała czas, dostarczała dokumenty do podpisu do nas i znowu zawoziła gdzie trzeba. Towarzyszyła nam również w kancelarii notarialnej. Naprawdę, jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki jaką otoczyło nas biuro nieruchomości In House oraz Pani Joanna Szmurło i będę zawsze polecała właśnie to biuro do współpracy!!! Wszystko było od razu jasne, klarowne, wytłumaczone przy pierwszym spotkaniu. W innych biurach nieruchomości, kiedy miało już dojść do podpisania aktu notarialnego, nagle dowiadywaliśmy się o jakiś "ukrytych kosztach", które musimy pokryć poza prowizją dla biura. W przypadku współpracy z In House nic takiego nie miało miejsca! Żadnych ukrytych kosztów, żadnych haczyków! Polecam w 100%!!! Bardzo serdecznie pozdrawiam całą załogę biura nieruchomości :).
P.S. Zdaję sobie sprawę, że wiele osób zastanawia się nad szukaniem mieszkania/domu przez biuro nieruchomości, bo wiąże się to z dodatkowymi kosztami w formie prowizji. My też na początku tak myśleliśmy. Jednak, gdy zgłosiliśmy się do biura nieruchomości In House, szybko zrozumieliśmy ile dzięki zapłaceniu prowizji dla pracownika zyskujemy. Nie musieliśmy tracić czasu, ani pieniędzy na dojazdy, prowadzić wielu rozmów, negocjować, brać wolnego w pracy żeby coś załatwić. Do tego byliśmy bardzo spokojni, że wszystko jest w dobrych rękach i na bieżąco informowani o postępach w naszej "sprawie" :). Nie żałujemy swojej decyzji i w przyszłości również skorzystamy z usług biura nieruchomości In House!!!"
20.03.2015 r

               Małgorzata Radziusz-Sinica


"Od dwóch dekad poruszam się po rynku nieruchomości komercyjnych, często korzystam z usług pośredników - biur nieruchomości i wolnych strzelców. Do obsługi prywatnych zleceń wybrałem biuro In.House, któremu na przestrzeni kilku miesięcy powierzyłem dwie transakcje. Ujęło mnie indywidualne podejście do klienta, dokładne określenie jego potrzeb, ram i sposobu współpracy oraz szybkie, a co najważniejsze dyskretne i bardzo nieuciążliwe przeprowadzenie przez proces nabycia i sprzedaży nieruchomości. Od początku do końca transakcji czułem wsparcie brokera, któremu w pełni zaufałem, i który ujął mnie swoim profesjonalizmem. Szczerze polecam współpracę z In.House." 11.10.2014 r

            Michał Guz, Szef Działu Rozwoju NETTO

 

"Jestem bardzo zadowolona z pośrednictwa i doradztwa. Z zadań Pani Ola wywiązywała się bardzo sprawnie oraz przede wszystkim rzetelnie. Pracownicy biura są w swoją pracę bardzo zaangażowani oraz uprzejmi. Z czystym sumieniem mogę zarekomedować biuro In House jako bardzo dobre i polecić go przyszłym klientom." 09.01.2015

            Martyna Baczyńska

 

"Bardzo dziękujemy, Pani Kasiu, za tak niewiarygodnie profesjonalną pomoc przy zakupie mieszkania. Było przecież tyle trudności, a dzięki Pani czujności i sile charakteru wszystko się tak dobrze skończyło. Dziękujemy za dopilnowanie dosłownie każdego szczegółu, za wsparcie psychiczne, zrozumienie, cierpliwość, opiekuńczość i wielkie poczucie odpowiedzialności wobec wszystkich stron tej transakcji. Dziękujemy za Pani wiedzę w zakresie nie tylko nieruchomości, ale także finansów oraz dobór współpracowników (mam tu na myśli kancelarię notarialną, która okazała się absolutnie wyjątkowa). Dziękujemy za wzorową organizację wszystkich etapów transakcji, rozplanowanie w czasie, a później bieganie do tych wszystkich okienek we wszystkich urzędach, aż po zarządcę. Czułyśmy się naprawdę bezpiecznie i komfortowo. W życiu nie spotkałyśmy kogoś tak wyjątkowego jak Pani." 16.02.2015

            Ola i Elżbieta Nalborskie

 

"Najlepsze biuro nieruchomości z jakim miałem dotychczas do czynienia. Profesjonalizm od początku do samego końca załatwienia ostatnich formalności. Kompetencje Pani Kasi na najwyższym poziomie. W przyszłości na pewno będę korzystał wyłącznie z usług biura In House, a osobom które szukają agenta zaangażowanego w zlecenie szczerze polecam agentki z biura In House." 09.04.2015 r.

           Krzysztof Drąg


"Profesjonalne Biuro :D Polecam Serdecznie" 20.04.2015

           Mateusz Kasprzak

 

"Agentki lepsze od James'a Bonda" 

         Grzegorz Cor


"Gorąco polecam firmę In House , szybko znalazłem super mieszkanie, agenci oferują pomoc podczas podpisywania umów, negocjują ceny , dziękuję bardzo za pomoc." 11.05.2015 r.

            Jacek Dudzik


"Polecam wszystkim ,swietna ,profesjonalna obsluga. Bez nich nic by sie nie udalo:) Polecam serdecznie!Nie ma nic lepszego jak wlasne,wymarzone M:)" 20.05.2015 r

            Alicja Fabisiak


"Fachowa obsługa. Profesjonalni pośrednicy !!!" 21.06.2015 r.

            Robert Majchrzak


"Za pośrednictwem In. House sprzedaliśmy mieszkanie. Kluczem sukcesu była pani Joanna Szmurło, która podeszła do sprawy profesjonalnie. Pani Joanna jest cierpliwą, punktualną i przesympatyczną osobą. Dzięki temu nasza współpraca układała się.
Serdecznie Polecamy! :)"
08.07.2015

            Karolina Łozecka


"Polecam wszystkich chcącym sprzedać lub kupić mieszkanie. Miałam kontakt oprócz In.House z innymi biurami, ale żadne z nich nie zajęło się tak profesjonalnie sprzedażą mojego mieszkania.
Transakcja przebiegła szybko, bez kłopotów i z wielkim zaangażowaniem Pani Kasi. Nie spodziewałam się, że w tak szybkim tempie uda się znaleźć kupca na mieszkanie. Z pewnością w dużej mierze jest to zasługa profesjonalnej agentki."
30.07.2015

             Beata Wysokińska


"Pod koniec kwietnia kupiliśmy nasze wymarzone mieszkanie. Pani Ola która była odpowiedzialna za to mieszkanie wywiązała się ze swoich obowiązków celująco. Pomagała przy wszystkich papierach, była zawsze dostępna telefonicznie. Organizacja pracy Pani Oli jak i całego biura oceniamy bardzo wysoko.  Wszystko toczyło się w błyskawicznym tempie i bez żadnych nieporozumień. Polecamy bardzo polecamy!!!!!" 03.08.2015

             Maria i Paweł Urbaniak


"Duże podziękowania dla p. Joanny Szmurło za zaangażowanie, profesjonalizm oraz pełną i fachową pomoc w sprzedaży domu! Transakcja dzięki temu przebiegła szybko i sprawnie a zawsze uśmiechnięta p.Joanna wprowadziła w tak stresującym momencie jakim jest sprzedaż nieruchomości, atmosferę spokoju i pewności tego co robi, negocjując przy tym bardzo korzystną dla mnie cenę. Dziękuje i szczerze polecam!" 04.08.2015

             Daria Kubus


Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Szybko, bardzo profesjonalnie, a co najważniejsze od początku do końca wszystko poza moim cennym czasem. Dziękuję przede wszystkim Pani Karolinie, która poświęca się temu co robi bez reszty, z pełnym zaangażowaniem sprzedała moje mieszkanie jednocześnie doradzając w pełnym zakresie:-) Zdecydowanie godna zaufania firma, którą będę wszędzie polecała!!!!! 14.10.2015

            Monika Muś-Jurczyk


Super biuro. Polecam w 100%.
Transakcja sprzedaży naszego mieszkania została przeprowadzona profesjonalnie i szybko. Miła atmosfera jaka panowała przez cały okres transakcji to kolejne atuty tej współpracy.
Duże podziękowania dla Pani Kasi za pełne zaangażowanie.
Dziękuję. 10.11.2015

           Marek Pagels


Szybko, sprawnie, profesjonalnie i bardzo miło. Dobrze zorganizowane i poważne biuro, które błyskawicznie znalazło mi dokładnie to, czego szukałam. Dziękuję bardzo pani Kasi za pomoc w negocjacjach. Polecam wszystkim. 05.05.2016

           Weronika Kudyba

 

Z czystym sumieniem mogę polecić biuro In House , które pośredniczyło w sprzedaży mojego domu.  Szczególne podziękowania dla Pani Karoliny, która wykazała się 100 % profesjonalizmem  podczas prezentacji oraz załatwieniu wszelkich formalności związanych ze sprzedażą . Jej ogromne zaangażowanie przyczyniło się do szybkiej sprzedaży domu. 19.03.2016

           Daria i Łukasz Żeromscy

 

Serdeczne podziękowanie dla Pani Karoliny Irchy za fantastyczną współpracę , w całym tego słowa znaczeniu w związku ze sprzedażą naszego mieszkania. Gorąco polecamy biuro In. House, 100% profesjonalizmu. 27.06.2016 r.

          Anna i Krzysztof Suliga

 

Z czystym sumieniem mogę polecić biuro nieruchomości a przede wszystkim panią Karolinę ,z którą współpracowałam przy kupnie swojego mieszkania. To osoba pełna zaangażowania w to co robi a robi wszystko od początku do końca. Nie musiałam się o nic martwić załatwiła wszystko.Mieszkanie w Szczecinie kupowałam mieszkając w Skierniewicach Pani Karolina od pierwszej rozmowy wzbudziła moje zaufanie to miła i bardzo ciepła osoba. Dziękuję jej bardzo mocno za pomoc i zaangażowanie w mojej sprawie. Biuro nieruchomości In. House to jedyne biuro (a miałam kontakt z wieloma biurami),w którym zalazłam mieszkanie takie jakie chciałam.Dziękuję Wam bardzo. 05.09.2016 r.

          Agnieszka Kocemba


Bardzo serdecznie polecam ! Pełen profesjonalizmy ! Nie mogliśmy lepiej trafić. Szczególne podziękowania dla Pani Karoliny za pomoc i zaangażowanie . Pozdrawiam ! 26.03.2017

          Łukasz Deron


Pani KASIU!
Serdecznie dziękuję za pomoc i zaangażowanie  w pośrednictwie zakupu mego apartamentu w Ustroniu Morskim.
Jest Pani najlepszą  profesjonalistką   w tym zakresie.  Dzięki posiadaniu  dużego doświadczenia i  znajomości przepisów prawnych pomogła mi Pani bardzo dużo w doborze  kredytu i załatwieniu wszelkich spraw związanych z nim.  Dziękuję również za zorganizowanie notariusza.

Bardzo miła kulturalna osoba - polecam gorąco wszystkim  !!! 2
9.03.2017

           Michał Gęgotek

 

Bardzo dziękujemy, Pani Kasi, za profesjonalną pomoc przy sprzedaży mieszkania. Będziemy polecali usługo Państwa Biura wszystkim zainteresowanym. 30.03.2017

           Bożena i Grzegorz Stolarscy


Chciałbym bardzo podziękować za współpracę z biurem nieruchomości IN HOUSE, a szczególnie Pani Kasi, która pomagała mi we wszystkich aspektach sprzedaży dwóch nadmorskich nieruchomości.

Może zacznę od początku, Wcześniej współpracowałem z innymi biurami chcąc sprzedać nieruchomości nadmorskie. W ciągu dwóch lat współpraca ta okazała się totalnym fiaskiem. Nie będę opisywał szczegółów, ale byłem bardzo zniechęcony i zamierzałem zająć się tym osobiście, ale problem stanowiła dla mnie odległość i czas, który musiałbym na to poświęcić.

Ponieważ moi znajomi w tym okresie bardzo szybko sprzedali swój dom, dostałem polecenie do ich biura nieruchomości. Z powodu dużej odległości właściciel biura polecił mi Panią Kasię z biura In House w Szczecinie mówiąc, że nie zna bardziej kompetentnej osoby jeśli chodzi o nieruchomości. Wszystko co powiedział okazało się prawdą, a nawet przekroczyło moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm poczynając od sesji zdjęciowej nieruchomości poprzez kontakt, załatwianie wszystkich formalności, negocjacji, doradztwa i osobistego zaangażowania. W ciągu pięciu miesięcy podpisałem umowę przedwstępną na pierwszą nieruchomość, a w ciągu kolejnych pięciu ostatecznie sprzedano dwie moje nieruchomości. Chcę dodać, że osoby, które je zakupiły również są pod olbrzymim wrażeniem standardu zawodowego Pani Kasi.

Osobiście, oprócz profesjonalizmu, cenię sobie jakość relacji z osobą z którą współpracuję i pragnę powiedzieć, że było dla mnie olbrzymią przyjemnością móc współpracować z Panią Kasią, która oprócz doskonałej znajomości rynku nieruchomości i wszystkiego co jest z nim związane jest przemiłą i wyjątkową osobą.

Pani Kasiu dziękuję za wspaniałą współpracę, profesjonalizm i cierpliwość we wszystkich aspektach zawartych transakcji. 10.04.2017

           Marek Sawicki

 

Pani Kasia z firmy In.House Nieruchomości skontaktowała się ze mną widząc moje ogłoszenie o sprzedaży nieruchomości.

Nie jest to nic niezwykłego, bo z doświadczenia wiem, ze wszyscy pośrednicy tak pracują.

Jednak p. Kasia w sposób bardzo profesjonalny, bez natarczywości, ale za to z ogromna kultura i wiedza dotycząca rynku nieruchomości oraz z umiejętnościami marketingowymi namówiła mnie do zastosowania rozwiązań, których przedtem nie brałem pod uwagę.

Efektem współpracy było doprowadzenie do szybkiego sfinalizowania transakcji i wysoki poziom satysfakcji wszystkich zaangażowanych stron.

Polecam współprace z p. Kasią. 11.04.2017r

          Andrzej 

 

Pani Katarzyno serdecznie dziekujemy za posrednictwo w sprzedazy mieszkania.Pani zaangazowanie i profesjonalne poprowadzenie transakcji winno byc przykladem dla innych biur. Dziekujemy za podpowiedzi,rady i wyreczenie w wielu urzedach a to wszystko z usmiechem. 12.04.2017
         Barbara Wojtek Rogowscy

 

Pani Kasiu, Bardzo dziękuję za pomoc przy kupnie domku letniskowego. Dzięki Pani transakcja przebiegła szybko, profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Takiej współpracy z biurami nieruchomości życzę wszystkim.

Pozdrawiam i gorąco polecam biuro In House i Panią Kasię, której fachowość ,zaangażowanie i podejście do klienta zasługuje na najwyższe uznanie. 31.03.2017 r.

        Maria Ślusarczyk


Polecam In.House wszystkim szukającym swojego kąta na ziemi za profesjonalne i życzliwe podejście oraz znalezienie idealnego mieszkania w stanie i lokalizacji zaspakającym moje wymagania. 23.04.2017

         Józef Witek


Szanowni Państwo!
Sprzedając mieszkanie w Szczecinie, skorzystaliśmy z usług Waszego biura, a konkretnie pani Karoliny Irchy. Jesteśmy pod wrażeniem jej profesjonalizmu, kompetencji, znajomości i wyczucia rynku nieruchomości. Jej zaangażowanie i sposób   prowadzenia transakcji, cenne rady  zaoszczędziły nam wiele czasu,  co było dla nas bardzo ważne, gdyż mieszkamy ponad 700 km od Szczecina. Uniknęliśmy  chodzenia po "urzędach" i instytucjach. Wszystko udało się załatwić podczas jednego wyjazdu, a to dzięki operatywności Pani Karoliny. Jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani. Serdecznie dziękujemy. 31.05.2017
            Jadwiga i Czesław Turula.
 

"Bardzo dziękujemy za sprawne przeprowadzenie łączonej transakcji kupna-sprzedaży mieszkań. Wszystko odbyło się profesjonalnie i szybko (sprzedaż wręcz ekspresowo). Pani Kasiu, jeszcze raz dziękujemy za fachową pomoc, za nieoceniony uśmiech i naturalną serdeczność. Pani Izo, dziękujemy za super-zdjęcia mieszkania :)))" 19.06.2017

Anna i Edward


Pani Karolina Ircha charakteryzuje się:
1. Prawniczą wiedzą merytoryczną pozwalającą na swobodne a nawet "zaczepne" ( podczas negocjacji) poruszanie się w obrebie konkretnych przepisów, ktore to -
2. przepisy owe  - potrafi tak wytłumaczyć, że nie byłam zmuszona ani razu prosić o to mojego syna - prawnika;

3. Szybkością działania - odpowiedź na zadane zagadnienie nadchodziła natychmiast (niezależnie od pory dnia czy nocy);

4. Jest wysmienitym strategiem - cierpliwie wyczekuje na odpowiedni moment negocjacji, by efektywnie uderzyć ze zdwojoną mocą;

5. Znajomością psychologii lub ogromną intuicją - optuję jednak przy obu.
( wie z kim i na co może sobie pozwolić, potrafi uspokoić, odwrócić uwagę od zaistniałego i zbytecznego stresu, stanowczo tupnąć nogą, jeśli sytuacja tego wymaga) ;
6. Karolina jest człowiekiem, na którym można polegać. Po kilku z nią kontaktach zdałam sobie sprawę, ze jeśli podjęła się zadania, to zostanie ono wykonane wzorcowo.
Różnych macie Państwo klientów, w różnym wieku, o różnych statusach społecznych, o różnych wymaganiach i równie odmiennych upodobaniach.
Ja miałam to szczęście mieć WSZYSTKO W JEDNYM!
7. Wzbudziła moje zaufanie do tego stopnia, że przestałam kontrolować przebieg sprawy całkowicie oddając się jej doradztwu.

Mogłam wreszcie po problemach z moją niemiecką, zbankrutowaną firmą spać spokojnie.

8.  Uważam, że ta dziewczyna marnuje swój potencjał biegając po zapyziałych z brudu klatkach schodowych, na których bezdomni często załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuję Pani za to bardzo pozytywne dla mnie doświadczenie. 09.10.2017 r.
 
           
        Iwona Morus-Vollmer

 

Serdeczne podziękowania dla Pani Kasi, która pośredniczyła w sprzedaży dwóch mieszkań i zakupu jednego. Pani Kasia w 100% wykazała się profesjonalizmem, zaangażowaniem, orientacją na rynku nieruchomości. Zawsze była na czas, serdeczna, uśmiechnięta. Nie ma rzeczy niemożliwych dla Pani Kasi. Polecam gorąco Biuro Nieruchomości IN.House i współpracę z Panią Kasią. 17.10.2017
 
        Małgorzata
 
 
Serdeczne Podziękowania dla Pani Kasi  !!!
Transakcja sprzedaży naszego mieszkania została przeprowadzona szybko i sprawnie.
A to wszystko przez niewiarygodnie profesjonalne, indywidualne podejście do sprawy.
Dziękujemy za dopilnowanie dosłownie każdego szczegółu przy sprzedaży , za cierpliwość, okazaną pomoc, wyrozumiałość, opiekuńczość.
Z pewnością polecimy Panią Kasie jak i całe biuro IN.HOUSE wszystkim osobom, które szukają profesjonalnego i rzetelnego podejścia do klienta. 24.11.2017 r.
 
 
         Mateusz Kacprzak
 

 

Polecam serdecznie biuro nieruchomości in.house. Dziękuję za profesjonalne podejście i zaangażowanie p.Kasi, która od początku do końca wspierała mnie w sprzedaży mieszkania. Biuro jest warte polecenia za profesjonalizm i pracujący tam zespół. W przyszłości na pewno skorzystam z usług biura.

 

Gorąco polecam, 17.12.2017
 
         Bożena Widera
 
 

Uslugi Pani Kasi z biura in.house polecila mi przyjaciolka. Jako ze mieszkam na stale za granica, zalezalo mi zeby mieszkanie sprzedac z moim minimalnym udzialem. Przygotowana bylam na wiele wizyt zwiazanych ze sprzedaza i na dlugi okres miedzy wystawieniem mieszkania na sprzedaz a podpisaniem aktu.

Uslugi biura in.house przerosly moje najwieksze oczekiwania.

Pani Kasia byla w stalym kontakie w ciagu calego procesu. Od wizyty ogledzinowej do znalezienia kupujacego nie minal nawet tydzien (przy czym rozumiem ze nie zawsze klimat przewrotu nieruchomosci sprzyja szybkiej sprzedazy, oraz akurat trafilam, ze chetni zalezli sie przy pierwszym podejsciu)! W ciagu wizyty ogledzinowej Pani Kasia wytlumaczyla mi proces sprzedazy w bardzo przyswajalny sposob i zapewnila mi, ze zrobi co w Jej mocy zeby sprzedaz byla jak najmniej klopotliwa. W ciagu 24 godzin od przekazania mieszkania pod opieke Pani Kasi, mieszkanie zostalo profesjolanie zfotografowane i rozreklamowane w internetowych serwisach nieruchomosciowych.  Pani Kasia zorganizowala rowniez spotkanie pokazowe. Pani Kasia zalatwila sprawy zwiazane z spoldzielnia mieszkaniowa i urzedem miasta, byla tez przy podpisywaniu aktu notarialnego i przekazaniu kluczy nowym wlascicielom.

Oprocz powyzszego, Pani Kasia zorganizowala sprawy ktore wiekszosc agentow zostawila by mnie (jako sprzedajacemu); m. in wywoz starych mebli z mieszkania, transport po Szczecinie w dniu sprzedazy, oraz zalatwienie rezygnacji z dostawy pradu.

W ciagu calego procesu czulam, ze i ja (jako klient) i mieszkanie sa pod wysmienita opieka. Bez wahania polecam uslugi biura in.house jako posrednika do sprzedazy mieszkania. 22.02.2018

        Anna R-B

 
Polecam serdecznie biuro nieruchomości in house. Dziękuję za profesjonalne podejście i zaangażowanie p.Kasi, która od początku do końca wspierała mnie w sprzedaży mieszkania. Biuro jest warte polecenia za profesjonalizm i pracujący tam zespół. W przyszłości na pewno skorzystam z usług biura.
Gorąco polecam, 01.03.2018
 
        Bożena
 

Szczególne podziękowania dla firmy In.House, a w szczególności dla pani Karoliny Ircha za szybko i sprawnie przeprowadzoną transakcję sprzedaży mieszkania. To nieczęste mieć do czynienia z taką uczciwością, przejrzystością działań, profesjonalnym podejściem, życzliwością i opieką ze strony pośrednika. Polecam gorąco i życzę wielu sukcesów oraz powodzenia w dalszej pracy! 26.03.2018

       Anna Fabiszak

 

Dziękujemy Pani Katarzynie Jankowskiej za pomoc w znalezieniu mieszkania i doprowadzenia do finalizacji zakupu.
Wsparcie Pani Kasi jest nieocenione! Dzięki niej z łatwością przebrnęliśmy przez gąszcz zawiłych formalności związanych z zakupem oraz wzięciem kredytu. 
Pani Kasia jest nie tylko profesjonalistką w swoim fachu, ale również posiada przemiłą osobowość odznaczającą się pełnią zaangażowania, cierpliwości i dobrego humoru. Jeżeli, ktokolwiek chce kupić mieszkanie i nie chce się o nic martwić polecamy Panią Katarzynę z firmy In.House. 11.05.2018
          Paulina i Kamil

 

Od dawna nie spotkałem na rynku pośrednictwa tak kompetentnej osoby jak pani Katarzyna. 
Była pomocna od pierwszego spotkania aż do samego końca. Ja to nazywam profesjonalizmem. Zaangażowanie na 100%. To właśnie dzięki pani Katarzynie udało nam się w tak krótkim czasie pomoc z księgami wieczystymi oraz kredytem dla kupujących.
Polecam gorąco. 16.05.2018r.
         Paweł Zasadziński
 
 

Bardzo polecamy do współpracy panią Katarzynę Jankowską 
Pani Kasia jest bardzo konkretną i kompetentną osobą, dodatkowo kreatywną i uśmiechniętą :) zawsze znajdzie dobre rozwiązanie dla obu stron.
Polecamy z czystym sumieniem  15.06.2018 r.:)

           Johanna Grace

 
 
 

Chcesz szybko i sprawnie kupić lub sprzedać nieruchomość? Prosimy o kontakt.

 

www.inhouse.szczecin.pl

kom. 501 279 256

tel. 91 818 49 41

e-mail: biuro@inhouse.szczecin.pl

 

Mamy nadzieję, że opinie naszych klientów przekonają Cię, że jesteśmy biurem, którego szukałeś!